Liqeto tse ngata tsa ho reka li ntse li ipapisitse le tlhoko, empa re na le lehlakore le leng la chelete ea tšepe, liqeto tse ngata li susumetsoa ke mofuta oa khokahano lipakeng tsa moreki le mofuta.
'Me haeba u batla mohlala ho utloisisa bohlokoa ba ho hokahana le bamameli ba hau, ho bohlokoa ho sekaseka niche ea boikoetliso, kaha 'maraka oa phepo e nepahetseng o hlalositsoe hantle ka kutloisiso ena.
Mefuta e mengata ea tlatsetso e fana ka sehlahisoa sa bohlokoa bakeng sa ba batlang ho eketsa boima ba 'mele, joalo ka li-supplement tsa protheine.
Leha ho le joalo, batho ba bangata hajoale ba kenelletse ts'ebetsong ea vegan ba nahana ka bophelo bo botle le boleng ba bophelo le phello ea ho ja lihlahisoa tsa liphoofolo sechabeng.
Hona 'maraka oa phepo o entse'ng? O thehile lihlahisoa tse hlomphang mohopolo ona, joalo ka liprotheine tse tsoang ho vegan.
Ka hona, bamameli bana ba ikutloa ba hokahane ka ho ikamahanya le Lintlha tsa mose ho maoatle pono ea brand, 'me ka lebaka la sena, ba qetella ba ja sehlahisoa ka boitsebahatso.
Ena ke ntho ea bohlokoa haholo bakeng sa lits'ebetso tsa thekiso libakeng tse fapaneng haholo.
'Me e' ngoe ea litsela tsa ho ikopanya le bamameli ba hau habonolo ke ho rekota livideo ka sehlahisoa sa hau, hobane ha moreki oa hau a u bona ka video, oa tseba hore ho na le sefahleho ka mor'a letšoao leo; hore ho na le motho ea nang le pale le pono ea lefatše, 'me, ka ho khetheha, motho eo moreki a ka ikamahanyang le eena.
Joale, ua tseba hore na papatso ea livideo e bohlokoa hakae hore leano la hau la ho bapatsa le atlehe!
Ka eona, o eketsa phetoho ea hau ea li-lead ho ba bareki, ho ntlafatsa boitlamo ba hau le ho buisana ka tsela ea botho le e sebetsang le bamameli ba hau.
Leano la ho bapatsa le lula le ikhethile, 'me ha oa lokela ho becha leano lohle la hau ka sesebelisoa se le seng.
Empa ho hlile ho bohlokoa ho nahana ka papatso ea video moralong oa hau!
Ikopanye le bamameli ba hau
-