Si të shkruani titujt që shesin

Transform business strategies with advanced india database management solutions.
Post Reply
tanjimajha12

Post by tanjimajha12 »

Së fundi, një titull ultra-specifik e bën shumë të qartë se çfarë mund të presë përdoruesi kur ai/ajo hap pjesën e përmbajtjes. Përdorimi i numrave në titullin tuaj mund të ndihmojë me këtë, siç mund të përcaktojë më mirë temën tuaj për të qenë më e veçantë. Ja një shembull përkatës:

4 Lloje specifike të titujve me ultra-klikim
Tani që i dini emocionet Të dhënat e WhatsApp që duhet të ngjallni dhe adresoni me titujt tuaj, këtu janë disa nga formatet specifike nga të cilat mund të zgjidhni:

Si duhet: Postimet si të tregojnë ose tregojnë lexuesit se si të arrijë diçka. Qoftë pjekja e biskotave apo fillimi i një kopshti veror, këto postime ofrojnë një zgjidhje për problemin e përdoruesit.
Listat: Postimet e listave janë një nga llojet më të njohura të përmbajtjes. Listat shpërndajnë një artikull/blog dhe e bëjnë më të lehtë për t'u lexuar, dhe numri në titull ndihmon me përqindjen e klikimeve sepse i tregon lexuesit saktësisht se çfarë duhet të presë.
'Pse duhet:' Këto postime janë lloji që shumë njerëz thjesht nuk mund t'i injorojnë. Askush nuk dëshiron të jetë jashtë loje. Këta tituj e bëjnë lexuesin të kuptojë se ai/ajo mund të ketë një problem dhe se përmbajtja juaj ka përgjigjen.
Pyetje: Duke bërë një pyetje në titullin tuaj, audienca juaj e di që ju do t'i përgjigjeni asaj pyetjeje në artikull. Këto janë gjithashtu të shkëlqyera për besueshmërinë e SEO, pasi shumë pyetje janë gjithashtu pyetje kërkimi.
Keni vështirësi të mendoni për një titull apo format intrigues? Provoni këta gjeneratorë të shkëlqyer të titullit të postimeve në blog për ndihmë. Megjithëse janë më të mirat për postimet në blog, ato mund të punojnë edhe për video, artikuj dhe lloje të tjera të përmbajtjes.

8 Këshilla shtesë për të ndërmarrë veprime për krijimin e titujve tërheqës
Bëhu misterioz. Njerëzit janë të përmbytur me informacion, kështu që pse të mos shtoni pak mister në titujt tuaj? Tërhiqni lexuesit, por mos u tregoni atyre gjithçka vetëm në titullin tuaj. Për shembull: "Zbuloni pse feministët kudo po lexojnë romanin më të fundit të Margaret Atwood."
Merrni një qëndrim të guximshëm. Nuk ia vlen gjithmonë të jesh pozitiv. Në fakt, ndonjëherë titujt negativë mund t'ju sjellin një ton trafik. Bëni një deklaratë të fortë (ose pozitive ose negative) për ta bërë përmbajtjen tuaj të dallohet. Për shembull: "Romani i ri i Margaret Atwood është më i miri i saj".
Shtoni disa superlativa. Mund të jetë kundër rregullave të shkrimit "tradicional" të kopjimit, por shkrimi i kopjimit në internet lë pak hapësirë ​​për të shtuar superlativa të shumta në titujt tuaj. Për shembull: "Pesë këshilla për të pasur vitin tuaj më të mirë dhe më të mrekullueshëm" është një mënyrë argëtuese për të zgjeruar një titull më themelor "Si ta keni vitin tuaj më të mirë ndonjëherë".
Post Reply